Magánemberként és céges felhasználóként is bosszantó és elkerülhetetlen jelenség okostelefonunk karcolódása.

Hordjuk zsebben vagy táskában, használjuk autóban vagy csak a munkahelyen, és kezeljük bármely óvatosan, a mobilok tükörsima kijelzője és hátlapja bizony sérülékeny felület. A Yettelnél elérhető speciális védőfóliák segítenek megvédeni, sőt, akár egyedibbé is tenni ezeket az értékes készülékeket.

Fóliavágó szolgáltatások minden igényre

A Yettel üzleteiben többfajta fóliavágási szolgáltatás elérhető, melyekkel biztosíthatjuk okostelefonunk, tabletünk (maximum 10” méretig), okosóránk, vagy akár fényképezőgépünk védelmét.

A minden Yettel üzletben elérhető ShieldUp fóliavágó gép többrétegű védelmet biztosít a kijelző és a hátlap számára is. A speciális fólia  öngyógyító funkciójának hála az enyhébb karcok 24 órán belül eltűnnek. Bár a fólia tapintása az üveghez hasonló, mentes annak negatív tulajdonságaitól, vagyis nem törik, pókhálósodik, vagy levegősödik. A ShieldUp fóliák többféle vastagságban (160, 200 vagy 230 mikron) érhetőek el, és a Yettel szakértő munkatársai a méretrevágást követően segítenek a felhelyezésben is.

A különleges, egyedi designt lehetővé tevő SBS fóliavágás és Skeen hátlapi védőfóliák már 50 üzletben elérhetőek.

Különleges, egyedi védő- és dekorfóliák

Az SBS Fast skin védőfóliák három típusa kölcsönöz személyre szabható külalakot és védelmet eszközeinknek:

  • A Standard fóliák önregeneráló funkcióval rendelkeznek
  • A 0,13 mm vastag Iron Shell fóliák is megkapták az önregeneráló funkciót, azonban ezek kifejezetten hajlított kijelzős eszközökre lettek tervezve.
  • Az Unbreakable verzió az öngyógyító funkció mellett négyszeres védelmet biztosít társaihoz képest.

A Skeen hátlapi fotófóliák segítségével valóban egyedivé varázsolhatjuk készülékeinket. Az SBS Skeen Designer applikáció letöltése után magunk szerkeszthetjük meg a hátlapra tervezett fotónkat.Látogass el a legközelebbi Yettel üzletbe ahol elérhető a szolgáltatás és bízd a többit munkatársainkra!. Üzleteink listáját  itt találod.